Інгредієнти
для приготування:
·
помідори чері - 200 г,
·
зелена цибуля - 50 г,
·
болгарський перець (жовтий) - 0,5 шт.,
·
часник - 1 зубець,
·
сир з пліснявою - 50 г,
·
йогурт - 200 мл,
·
майонез - 2 ст. ложки,
·
білий винний оцет - 1 ст. ложка,
·
цукор - 1 ч. ложка,
·
сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати:
1.
Качан салату вимийте, розріжте на шість секторів.
2.
Цибулю, перець і помідори вимийте. Цибулю наріжте навскіс,
помідори черрі – на четвертинки, перець наріжте дрібним кубиком.
3.
У банці змішайте всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез,
оцет, цукор, сіль, перець, часник, тертий на дрібній тертці), закрийте кришкою
і збовтайте.
4.
Викладіть салат на тарілку, полийте заправкою, посипте зеленою
цибулею, чері, кубиками перцю і розкришеним сиром.
Вікторія,а де ж рецепти твоїх фірмових салатів? не хочеш розкривати всі секрети ;)
ВідповістиВидалитиЛюда, пізніше )
ВідповістиВидалити