пʼятниця, 10 жовтня 2014 р.

Товстолоб запечений в духовці

 Пропоную Вашій увазі однуй з улюблених страв моєї родини.

Риба виходить дуже смачна і святкова.
Отже, необхідні продукти для приготування запеченого товстолобика в духовці:
- 1000-1600 г риби;
- 1 середній лимон;
- Трохи петрушки, сіль, перець чорний (я використовую «Приправу для риби»)
-Олія;
Як приготувати товстолобик запечений в духовці:
Товстолоб миємо, чистимо, патрошім і знову треба хорошенечко його помити. Потім робими надрізи на кусочки (але не до кінця,щоб не розпалася), в них вставляємо дольки лимона. Всю тушку натираємо зверху і всередині сумішшю перцю і солі. Після цього заматуємо рибу в фальгу (декілька слоїв).Потім ставимо страву в розігріту до 170 градусів духовку і запікаємо 25 -30 хвилин. Опісля треба дістати рибку з духовки.
Подавати товстолобик запечений в духовці на блюді прикрашеному зеленню та  спіральками з лимону.( Гарнір можна подавити на свій смак, цей раз я використала рис х овочами).
Приємного смаку!














Немає коментарів:

Дописати коментар