Риба виходить дуже смачна і святкова.
Отже, необхідні
продукти для приготування запеченого товстолобика в духовці:
- 1000-1600 г
риби;
- 1 середній
лимон;
- Трохи петрушки,
сіль, перець чорний (я використовую «Приправу для риби»)
-Олія;
Як приготувати
товстолобик запечений в духовці:
Товстолоб миємо,
чистимо, патрошім і знову треба хорошенечко його помити. Потім робими надрізи
на кусочки (але не до кінця,щоб не розпалася), в них вставляємо дольки лимона. Всю
тушку натираємо зверху і всередині сумішшю перцю і солі. Після цього заматуємо
рибу в фальгу (декілька слоїв).Потім ставимо страву в розігріту до 170 градусів
духовку і запікаємо 25 -30 хвилин. Опісля треба дістати рибку з духовки.
Подавати товстолобик
запечений в духовці на блюді прикрашеному зеленню та спіральками з лимону.( Гарнір можна подавити
на свій смак, цей раз я використала рис х овочами).
Приємного смаку!
Немає коментарів:
Дописати коментар