пʼятниця, 10 жовтня 2014 р.

КАРТОПЛЯ З М'ЯСОМ, ЗАПЕЧЕНА В ГОРЩИКАХ
Інгредієнти:
1 кг м'яса (свинина, яловичина, курка);
700 грам картоплі;
200 грам цибулі;
200 грам моркви;
томатна паста;
сіль, перець
.

Процес:
1.     М'ясо нарізати шматочками
2.     Дрібно порізати цибулю
3.     Моркву натерти на крупній тертці
4.     Картоплю нарізати брусочками
5.     Цибулю підсмажити на олії
6.     Додати моркву, обсмажити
7.     Додати м'ясо, обсмажити
8.     Додати томатну пасту і 100 мл гарячої води, трохи протушкувати (3-4 хвилини), посолити, поперчити
9.     Картоплю обсмажити на олії до напівготовності, посолити
   У горщики викласти обсмажену картоплю в меремішку з мясом та овочями                  

 Запікати при температурі 180 градусів 45 хвилин.

Немає коментарів:

Дописати коментар