вівторок, 7 жовтня 2014 р.



Салат айсберг з йогуртовою заправкою 
Інгредієнти для приготування:
·         1 середній качан,
·         помідори чері - 200 г,
·         зелена цибуля - 50 г,
·         болгарський перець (жовтий) - 0,5 шт.,
·         часник - 1 зубець,
·         сир з пліснявою - 50 г,
·         йогурт - 200 мл,
·         майонез - 2 ст. ложки,
·         білий винний оцет - 1 ст. ложка,
·         цукор - 1 ч. ложка,
·         сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати:

1.    Качан салату вимийте, розріжте на шість секторів.
2.    Цибулю, перець і помідори вимийте. Цибулю наріжте навскіс, помідори черрі – на четвертинки, перець наріжте дрібним кубиком.
3.    У банці змішайте всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез, оцет, цукор, сіль, перець, часник, тертий на дрібній тертці), закрийте кришкою і збовтайте.
4.    Викладіть салат на тарілку, полийте заправкою, посипте зеленою цибулею, чері, кубиками перцю і розкришеним сиром.

 

2 коментарі: