вівторок, 7 жовтня 2014 р.

Пиріжки смажені

Інгредієнти для приготування:

·         борошно - 4 склянки,
·         вода - 2 склянки,
·         дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка,
·         соняшникова олія - 1 ст. ложка + для смаження (250 г),
·         цукор - 1 ст. ложка,
·         сіль - 0,5 ч. ложки,
·         начинка на вибір (м'ясний чи овочевий фарш, або солодка).

Як приготувати:

1.     В борошно покласти сіль, цукор, олію, дріжджі та залити теплою водою. Замісити тісто та поставити в холодне місце на 1 годину.
2.     Змастити руки олією та розділити тісто на порції. Сформувати пиріжки додаючи взяту начинку.
3.     В сковороду налити олію та розігріти.

4.     Смажити пиріжки з обох сторін. Викласти на дур шлаг, щоб стекла зайва олія.

Немає коментарів:

Дописати коментар